RAILF 2011 – Un eveniment cu participarea Armax Gaz

13.05.2011 - 12:25:00

10-12 Mai 2011, Bucuresti, Armax Gaz a participat la RAILF 2011 (Târgul pentru Automatizări & Instrumentaţie şi Echipamente de laborator din România) prin sustinerea unei prezentari care a adus in atentia si a pus in discutia participantilor ceea ce inseamna „Monitorizarea si corelarea parametrilor tehnologici in uscarea gazelor naturale”.

Evenimentul (Expoziţie şi Simpozion) beneficiază de o amplă participare internaţională, punând la dispoziţia specialiştilor din România ultimele noutăţi pe plan mondial, din domeniile automatizărilor, instrumentaţiei şi aparaturii de laborator.

Un astfel de eveniment reprezinta o foarte buna oportunitate pentru noi, utilizatorii unor astfel de echipamente sa intram in contact direct cu producatorii, pentru a fi la curent cu tot ceea ce inseamna nou pe piata, dar si pentru a le transmite feed-back-ul nostru, astfel incat dezvoltarea de noi produse sa vina ca un raspuns cat mai concret la nevoile realitatii, a declarat Valentin FILIP – Sef Mentenanta Armax Gaz.

Armax Gaz intelege nevoia de dezvoltare si acorda o importanta deosebita crearii si implementarii de noi tehnologii si inovatii in produsele si serviciile sale.


Armax Gaz

Departamentul de Marketing si Comunicare
13 Mai 2011

Înapoi