Mircea Vescan, medaliat pentru contributia la miscarea patronala si la dezvoltarea economica a Romaniei.

30.03.2010 - 01:57:00

29 martie 2010, Bucuresti - Domnului Mircea Vescan, Directorul General al Armax Gaz Medias, i-a fost acordata o medalie jubiliara pentru contributia sa la dezvoltarea miscarii patronale si a economiei Romaniei, in cadrul Adunarii Generale a Uniunii Generale a Industriasilor din Romania - UGIR – 1903.

UGIR – 1903 constituie una din cele mai mari si mai importante confederatii patronale din Romania si este un organism de reprezentare din punct de vedere patronal a economiei romanesti, sustinand dezvoltarea economica si industriala a tarii noastre in spatiul european. Reunind firme din toate domeniile de activitate si din toate judetele tarii, UGIR – 1903 este un partener semnificativ in dialogul social bipartit dar si tripartit. In actuala perioada de criza [...], este de datoria UGIR – 1903 sa-si asume rolul de port-fanion al echipei mixte patronate – sindicate in cadrul parteneriatului de dialog cu Guvernul” a declarat domnul Opran, Presedintele Executiv al UGIR – 1903.

In cadrul Adunarii Generale au participat membrii UGIR-1903, reprezentanti ai Guvernului, membri ai corpului diplomatic, cat si reprezentanti ai mediului economic privat. Invitatul de onoare al adunarii, fostul Presedinte al Romaniei, domnul Emil Constantinescu, a inmanat personal medaliile jubiliare in cadrul Adunarii Generale din 29 martie 2010.

„Este o onoare sa primesc aceasta medalie din partea Uniunii Generale a Industriasilor din Romania. Pentru mine, este un semn al recunoasterii eforturilor noastre de a promova si a sustine sectorul energetic din Romania, a declarat domnul Vescan, membru al Consiliului Director al UGIR – 1903.

Mircea Vescan a anuntat de curand infiintarea Federaţiei de Petrol, Energie si Gaze din România, organism ce reuneste Patronatul Petrolului din Romania si Patronatul Roman al Gazelor. FEDEPEG isi asuma rolul de promotor al dezvoltarii sectorului de energie din Romania si urmareste dezvoltarea unor proiecte importante in domeniul gazelor, petrolului si energiei; implicarea activa in dialogul social institutionalizat intre aceste ramuri, pentru instituirea de relatii de colaborare constructiva cu institutiile si autoritatile statului care au atributii in acest domeniu, in sensul imbunatatirii cadrului legislativ si, bineinteles, apararea intereselor de afaceri ale membrilor sai.

 

ARMAX GAZ
Departamentul de Marketing si Comunicare, Bucuresti

30 martie 2010

Înapoi