2010 – un an bun pentru Armax Gaz

23.12.2010 - 14:40:00

Export de tehnologie romaneasca

Armax Gaz a confirmat, in anul 2010, pozitia sa de cel mai serios si puternic furnizor de statii de uscare pentru gaze din SE Europei, imbinand eficient abilitatile sale de proiectare, de productie de echipamente si de asigurare de servicii pentru punerea in functiune si mentenanta.  Armax Gaz a demonstrat ca detine cea mai moderna conceptie asupra producerii statiilor de uscare cu trietilenglicol, incheind un contract substantial, de mai multe milioane de Euro, cu compania TPAO din Turcia, pentru realizarea a doua statii de uscare de gaze naturale.  La licitatia desfasurata in Turcia, datorita raportului imbatabil calitate/pret si a avantajelor tehnologice oferite, Armax Gaz a invins principalii competitori de pe piata din Europa si Romania.         

Prima companie romanesca capabila sa exploateze bogatiile naturale ale tarii

In cursul acestui an, Armax Gaz  a dezvoltat un parteneriat cu grupul australiano-britanic Zeta Petroleum, in exploatarea zacamintelor de titiei si gaze naturale din Perimetrul  Jimbolia Veche si Jimbolia Noua, de langa Timisoara. Acest perimetru va oferi Armax Gaz  posibilitatea ca, in 2011, sa devina prima firma privata din Romania care produce si vinde titei si gaze naturale.

Fundatii europene pentru o dezvoltare durabila

Armax Gaz a obtinut fonduri europene nerambursabile pentru un contract de aproximativ 1,5 milioane Euro, care va mari substantial capacitatea de productie a societatii in 2011. Compania va fi astfel pregatita sa ofere solutii de inalta tehniologie pentru piata energetica din Romania si va putea sa atace in continuare, cu mai multa forta, pietele internationale.

Beneficii pentru investitorii din Romania

Anul 2011 va fi anul in care conducerea  Armax Gaz isi va pune in fapt decizia de a lista compania pe piata principala a bursei, renuntand la optiunea unei burse straine in favoarea Bursei de Valori Bucuresti pentru a veni in sprijinul pietei de capital din Romania

 

Armax Gaz 
Departamentul de Marketing si Comunicare, Bucuresti.

23 Decembrie 2010

Înapoi