Asociatia "Muntele Athos – Schitul Prodromu" isi incepe activitatea

11.03.2010 - 13:07:00

Fondata de domnul Mircea VESCAN si aflata sub inaltul patronaj al IPS Laurentiu STREZA – Mitropolit al Ardealului, asociatia isi propune sa readuca in atentia publicului, valorile religiei ortodoxe, element care a stat la baza statorniciei neamului romanesc si care mentine viu spiritul acestui popor.

Activitatile principale ale asociatiei sunt sustinerea si ajutarea materiala si financiara a formelor de exprimare religioasa si artistica precum si stabilirea de contacte, intalniri si colaborari cu alte organizatii similare din tara si din strainatate in beneficiul Schitului Prodromu, de pe muntele Athos, puternic simbol al ortodoxismului romanesc. De asemenea isi propune organizarea de pelerinaje, pentru ca toti cei interesati sa cunoasca viata plina de greutati dar incununata de impliniri spirituale ale acelor oameni deosebiti care si-au dedicat viata lui Dumnezeu si credintei stramosesti.

Evenimentul va avea loc Joi, 11 Martie 2010, incepand cu orele 17, la sediul din str. Virgil Madgearu, nr. 4, Medias.

Ne-ati face o deosebita onoare daca ati binevoi sa participati si mai ales sa prezentati acest eveniment prin intermediul instutiilor media pe care le reprezentati.

Cu deosebita consideratie,
Mircea VESCAN
Presedinte

Înapoi