Armax Gaz – sponsor de bronz la IPETGAS 2011

11.05.2011 - 12:14:00

11 – 13 mai 2011, Ankara, Armax Gaz participa la cea de-a 18-a editie a International Petroleum and Natural Gas Congress and Exhibition of Turkey, ca sponsor de bronz.

Evenimentul aduna la un loc geologisti, ingineri si administrator ai companiilor de pe piata petrolului si gazului din intreaga lume, alaturi de agentii de intermediere din Turcia. Dintre participanti, amintim: TPAO, BOTAS, Chevron, Schlumberger, Baker Hughes, Upetrom Group.

Este o placere si o provocare pentru noi sa fim parte a International Petroleum and Natural Gas Congress and Exhibition of Turkey 2011. Evenimentul ne ofera excelente oportunitati de a ne intalni cu partenerii de afaceri actuali dar si cu cei viitori. Ne puteti gasi la standul B2, alaturi de Dizel Turbo - agentia ce ne reprezintape piata din Turcia, a declarat Tiberiu Lukacs, Key Account Manager Armax Gaz.

Din 2010, Armax Gaz a intrat in forta pe piata din Turcia, unde a castigat o licitatie importanta pentru producerea unui numar de statii de uscare a gazelor. Statiile de uscare au fost livrate in cele mai bune conditii de productie si timp, la inceputul anului 2011.

 

ARMAX GAZ

Departamentul de Marketing si Comunicare, Bucuresti

11 mai 2011

Înapoi