Armax Gaz – Sponsor de bronz al Black Sea Oil and Gas Summit 2010

15.05.2010 - 15:07:00

Dl. Vescan la BSOGS Istanbul
Dl. Vescan la BSOGS Istanbul

12 – 14 mai 2010, Istanbul, Armax Gaz a participat in calitate de sponsor de bronz la cea de-a doua editie a Black Sea Oil and Gas Summit 2010. Cu acest prilej, domnului Mircea Vescan i-a fost inmanata o placheta de mulţumire pentru calitatea de sponsor a Armax Gaz.

Evenimentul organizat in Turcia a adunat la un loc companii de pe piata petrolului si gazului din zona Marii Negre, agentii de intermediere din Turcia dar si Ministri ai statelor participante. Intre acestia, Adriean Videanu, Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri din Romania, a luat cuvantul in deschiderea sesiunilor Summitului BSOG 2010, amintind de experienta si profesionalismul producatorilor romani de echipamente pentru petrol si gaze.

A fost o placere sa participam la Black Sea Oil and Gas Summit 2010. Evenimentul a fost foarte bine organizat iar intalnirile prilejuite au reprezentat un real castig pentru companie cu atat mai mult cu cat Armax Gaz se afla in plin proces de extindere a afacerilor catre piata turca, a declarat Tiberiu Lukacs, Key Account Manager Armax Gaz.

 

ARMAX GAZ
Departamentul de Marketing si Comunicare, Bucuresti

15 mai 2010

Înapoi