Armax Gaz, sponsor al European Energy Development 2010

01.10.2010 - 10:00:00

Armax Gaz, sponsor al European Energy Development 2010
Armax Gaz, sponsor al European Energy Development 2010

29 – 30 Septembrie 2010, Bucuresti, Armax Gaz a sustinut in calitate de sponsor European Energy Development 2010, un eveniment dedicat pietei de energie din Romania in contextul actualelor politici europene.

La acest eveniment, marile companii din domeniul energetic (OMV Petrom, CEZ Romania etc.) au prezentat proiectele pe care le au in derulare si pentru viitor iar autoritatile din domeniu au prezentat analize care au avut ca punct central stadiul actual si perspectivele de dezvoltare ale pietei romanesti de energie in contextul politicii energetice a Uniunii Europene.

Evenimentul organizat la hotelul JW Marriot din capitala s-a bucurat de o prezenta numeroasa si de o deosebita calitate a discutiilor. Au fost prezenti atat reprezentanti ai Statului Roman – Mircea Geoana, Ion Ariton si Leonard Orban, reprezentanti ai Parlamentului European – Cristian Busoi si Marian Jean Marinescu; ai Comisiei Europene – Fabrizio Barbaso; reprezentanti ai autoritatilor romane si la nivel european din domeniul energetic – Roman Ioan (ANRE), Alberto Pototschnig (AECRE) cat si reprezentanti ai marilor companii multinationale si autohtone de pe piata energiei: E.ON, OMV Petrom, CEZ Romania, NABUCCO Gas Pipeline International GmbH, ValvisHolding, Hidroelectrica etc. Specilisti din domeniul financiar-bancar si juridic s-au alaturat disutiilor purtate in cadrul EED 2010.

Un eveniment bine organizat, in cadrul caruia s-au initiat discutii aprinse vis-svis de perspectivele tarii noastre in materie de energie. Nu toate intrebarile si-au gasit raspuns insa au dat nastere unor discutii creative si strategice, asupra carora se va reveni cat de curand.

 

Armax Gaz
Departamentul de Marketing si Comunicare, Bucuresti.

01 Octombrie 2010

Înapoi