Teatrul Masca pune in scena spectacolul Grenada cu ajutorul companiei Armax Gaz

11.02.2011 - 10:00:00

10 februarie 2011, Teatrul Masca a prezentat joi la ora 20.00, premiera spectacolului Grenada, o comedie politista in regia Olgai Delia Mateescu.

Grenada este o piesa savuroasa, cu un garantat succes la public, incitanta de la inceput pana la ultima replica. Actiunea se desfasoara intr-un ritm alert, cu multe rasturnari de situatie si personaje imprevizibile.

Arbelos – tiparul barbatului impozant si autoritar, in interpretarea de exceptie a lui Eugen Cristea, Salinon – farmecul si inefabilul feminin in persoana, precum si cei trei hoti: George Toro­poc, Ani Creţu si Ionuţ Kivu sunt personajele care dau viata unui spectacol plin de umor si neprevazut.

Grenada este pusa in scena la teatrul Masca din Bucuresti in nou-inaugurata Sala Jacques Lecoq, o locatie ideala pentru a trai aproape de personajele spectacolului fiecare rasturnare de situatie.

Realizarea spectacolului Grenada a fost posibil si prin contributia importanta oferita cu mare dragoste de arta si cultura, a companiei Armax Gaz. Armax Gaz este sustine valorile, cultura si arta din Romania  si va cauta, in continuare, noi artisti pe care sa ii sustina catre succesul pe care il merita.

Granada

Regia - Olga Delia Mateescu

Decor - Cristian Marin

Coloana sonoră - Vasile Manta

Sponsor: Armax Gaz

 

Armax Gaz 
Departamentul de Marketing si Comunicare, Bucuresti.

11 Februarie 2010

Înapoi