Infiintarea Federatiei de Petrol, Gaze si Energie din Romania

13.03.2010 - 00:52:00

12 martie 2010, Bucuresti - Mircea Vescan, directorul Armax Gaz, a anuntat oficial infiintarea Federatiei de Petrol, Gaze si Energie din Romania.

Anuntul a avut loc in cadrul conferintei Romania - potential nod energetic european. Evenimentul dedicat industriei de petrol si gaze a fost organizat de Camera de Comert si Industrie Romano-Rusa in colaborare cu UGIR-1903 si Federatia de Petrol, Gaze si Energie din Romania. Conferinta a avut ca tema de discutie proiectele in domeniul transportului de la Est la Vest  si/sau al  depozitarii de  energopurtatori de la Est la Vest cu scopul de a informa comunitatea de afaceri din Romania asupra proiectelor existente si de a identifica oportunitati de colaborare a firmelor romanesti specializate in cadrul acestor proiecte.

FEDEPEG reuneste Patronatul Petrolului din Romania si Patronatul Roman al Gazelor incepand cu 29 ianuarie 2010 si isi asuma rolul de promotor al dezvoltarii sectorului de energie din Romania. Federatia urmareste dezvoltarea unor proiecte importante in domeniul gazelor, petrolului si energiei; implicarea activa in dialogul social institutionalizat intre aceste ramuri, pentru instituirea de relatii de colaborare constructiva cu institutiile si autoritatile statului care au atributii in acest domeniu, in sensul imbunatatirii cadrului legislativ si, bineinteles, apararea intereselor de afaceri ale membrilor sai.

Aceasta noua structura organizatorica a FEDEPEG reprezinta o platforma patronala deschisa aderarii altor organizatii patronale si profesionale, altor firme si companii, indiferent de marime, pentru colaborarea cu toate organizatiile si institutiile din Romania care au aceleasi obiective.

"Romania se afla in prezent in fata unor provocari fara precedent privind dezvoltarea sectorului energetic si purtatorilor de energie. Consider ca dezvoltarea acestui sector in tara noastra va aduce beneficii tuturor si vrem sa contribuim la realizarea acestui deziderat" a declarat domnul Vescan, presedintele Federatiei.

 

Armax Gaz
Departamentul de Marketing si Comunicare, Bucuresti

13 martie 2010

Înapoi