Cuvantul Presedintelui

Mircea Vescan
Mircea Vescan

85 de ani de maturitate, 10 ani de curaj

Armax Gaz este un partener de referinta pentru industria energetica romaneasca

Armax Gaz implineste anul acesta 10 ani de activitate.
Zece ani de prospetime, de investitii inteligente si dezvoltare tenace.
De vise si dorinte implinite.

 

Am preluat compania in anul 2000 si am alipit zece ani frumosi si curajosi, celor 75 de ani de traditie si experienta. Am facut ca prin bune practici manageriale, compania Armax Gaz sa devina lider national in productia echipamentelor pentru industria gaziera si petroliera.

Am preluat compania intr-un moment dificil al vietii sale, readucand notiunea de profit in mentalitatea colectivului. Am devenit o companie performanta si eficienta, fapte intrate in atentia investitorilor care au facut ca actiunile Armax Gaz sa aiba cel mai mare indice de lichiditate pe piata Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti.

Ne-am castigat respectul industriei energetice din Romania prin munca intensa si prin calitate. Suntem astfel capabili sa trecem intr-o noua etapa a vietii Armax Gaz, oferind partenerilor nostri un concept integral: Lucrari la cheie. Prin amploarea organizatiei care a reunit sub un singur management, companii de proiectare,executie, montaj, punere in functiune si mentenanta, prin forta si experienta noastra avem convingerea ca vom asigura solutii economice eficienta la standarde international, oricarui partener, indiferent de complexitatea proiectului.

Investitiile tehnologice realizate in ultimii trei ani ne asigura executia in cel mai scurt timp si la cel mai inalt nivel calitativ a operatiilor de debitare, sudura, confectiile metalice si, in special,  de testare a calitatii, folosind echipamente cu comanda numerica si fiind exploatate de un personal bine instruit profesional.

Avem ganduri si proiecte indraznete. Nu ne vom opri aici si vom numara in continuare anii de succese ai Armax Gaz. Va invitam sa ne cunoasteti si sa simtiti siguranta unui partener serios si de incredere.

Mircea Simion Vescan
C.E.O. – Armax Gaz